Què pots fer

ONG Llevant en marxa / Què pots fer
Ajuda'ls a viure

Apadrina un llit

Cada any 10 mil persones reben assistència sanitària a l’Hospital de Gambo. La teva ajuda pot fer que sempre hi hagi un llit disponible, un llit que pot marcar la diferència entre la vida i la mort. Apadrina un llit.

Una tasca incansable

Finança un projecte

Són molts els projectes per als quals necessitam la teva col·laboració. Pots triar el que et faci sentir més compromès i ajudar-nos a fer-lo realitat. Al llarg de tot el procés t’informarem del seu seguiment i, evidentment, també quan es finalitzi.

Escull i ajuda

Fes-te soci

Tens ganes de comprometre’t amb una societat més justa? Com a soci podràs escollir com i quan realitzes les teves aportacions i podràs decidir si van a un fons general o si vols destinar el fons a un determinat sector, ja sigui l’Hospital, l’educació, l’aigua potable o la finca.

Ajuda des d'allà

Viatja a Gambo

A dia d’avui, són molts els professionals que col·laboren amb LLEVANT EN MARXA. Cada any es realitzen diverses expedicions de metges de l’illa que, durant les seves vacances, viatgen voluntàriament a diferents zones per realitzar intervencions i revisions en diferents hospitals i centres de salut. També es fan projectes sanitaris i educatius finançats per entitats públiques, donacions i voluntaris, que compten sempre amb el suport i desenvolupament de socis locals.

Les portes de la Comunitat Gambo estan obertes per tal de conèixer aquesta regió i la feina que hi realitzam. Durant 4 dies podràs visitar els projectes que hi desenvolupam així com visitar l’hospital, les escoles, la finca i la zona que ens envolta. En un entorn acollidor es troben les cases i habitacions on et podràs allotjar, amb un còmode menjador i servei de cuina inclòs.

Forma part de la família

Uneix-te al nostre equip

En tot aquest temps, s’han desenvolupat multitud de projectes i es podria afirmar que ja són milers les famílies que s’han pogut beneficiar de la tasca de l’ONG. Tot, gràcies a multitud de voluntaris mallorquins, persones anònimes de la societat civil, artistes, empresaris i també gràcies a l’ajuda d’ajuntaments i municipis.

Però per sobre de tot, Llevant en Marxa som, també, una gran família. I t’estam esperant perquè el teu suport és vital per seguir endavant.

Posa el teu granet d'arena

Empreses

Ets una empresa i vols col·laborar?
Per a qualsevol tipus de col·laboració, no dubtis en posar-te en contacte amb noltros mitjançant el nostre formulari o els canals tradicionals, i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com ens sigui possible.